top of page

Vi underlättar att vara förälder

XHJÄLP

 

Det här är tjänsten som passar när Ert barn behöver hjälp med kluriga läxor, hinna med skolarbetet eller höja sina resultat. Studiecoacherna har alltid glimten i ögat och gör läxläsningen roligare. Dessutom har de mycket hög ämneskompetens som hjälper ditt barn att utveckla sina kunskaper och förmågor.

 

Alla coacher är dessutom väl insatta i Läroplanens kunskapskrav så tiden blir effektiv. Jag matchar ihop er med den som coach vi tror passar Ert barn och den hjälp som ni söker. 

 

Det kan både vara personlighet samt vilken ämneskompetens som behövs. Efter första tillfället har vi gemensamt en kort utvärdering så både elev och coach känner att vi gjort rätt matchning. Läxhjälp sker på plats vald av kunden. Våra coacher får regelbundet stöd av mig.

UTVECKLA DIN FÖRÄLDRAROLL

Alla föräldrar river sitt hår ibland, vissa mer än andra. Man ska inte behöva vara ensam i sina funderingar. Det kan vara små saker, som att få ordning på mornarna hemma, hitta en struktur för läxläsningen eller att få det lilla barnet att vilja gå och lägga sig. 

Eller så kanske du vill du bara prata av dig ibland kring ditt barn eller er relation. 

Jag är det där bollplanket, i stort eller smått. Jag har stor erfarenhet att arbeta med föräldrastöd och har erbjudit föräldrastöd sedan 2016. Jag är själv mamma till tre, snart fullvuxna barn, och har mött många oroliga föräldrar i min roll, både via Studera Mera och som speciallärare. Ibland behöver man bara en klok medmänniska, och det får du i mig. Vi kan träffas en eller flera gånger, platsen bestämmer du. Jag kan också ses digitalt så det spelar ingen roll var du bor!

LÄSFÖRMÅGA

Som förälder funderar du säkert hur du kan underlättar för ditt barn att bli en starkare läsare. Hos oss kan du få veta mer om ditt barns läsning. I samarbete med screeningtjänsten Lexplore testar jag ditt barns läsning på några minuter och därefter får du och ditt barn rekommendationer och tips hur ni kan träna hemma.

 

Om det skulle visa sig att ditt barn behöver särskilt stöd eller en vidare kartläggning kan jag också erbjuda ett utlåtande som kan hjälpa er vidare. Du kan läsa mer hur det går till här!

Jag ser fram emot att ge dig och ditt barn stöd framåt!
bottom of page