Är du intresserad av ett meningsfullt extrajobb?

 

 

 

 

 

 

 

 

Studera Mera söker hela tiden ambitiösa studenter som är intresserade av att engagera sig som pedagog inom läxhjälpen. Är du universitets- eller gymnasiestuderande inom något av de högskoleförberedande programmen, tveka inte att ansöka!

Med en löneskala från 110 - 250kr/h erbjuder Studera Mera konkurrenskraftiga löner. Utöver detta erbjuder vi även möjlighet till prestationsbaserad bonus för att just ditt arbete ska kännas betydelsefullt.

Som studiestöd hos oss får du möta och interagera med ungdomar i behov utav extra stöd. Det är både ett roligt och utvecklande arbete, där din kompetens värderas högt. 

Att vara pedagog bidrar inte bara till att utveckla dina elevers förmågor utan även dina egna. I den pedagogiska processen befäster och utvecklar du konstant nya förmågor.

Vi vet hur stressig vardagen kan vara, att bolla mellan studier, fritid och arbete kan vara en krävande process. Därför är alla våra arbetstider anpassningsbara utifrån dina studier.

Att arbeta inom utbildning fostrar egenskaper såsom ledarskap och kommunikation. Dessa egenskaper bär du sedan med dig hela livet och värderas högt av potentiella arbetsgivare.